Sterk staaltje VVB maar dan van beton!

B1 reports to base:

We houden nog steeds stand aan het front te San Vicente! Doch onder zware omstandigheden daar de zon langs boven voor een verzengend werkklimaat van 35 graden zorgt, sildenafil de noodvoorraad potjes Norit vanwege diverse aanvallen op de inwendige mens dreigt op te raken en de muskitos versterking hebben aangevraagd en zich massaal op de blootliggende ledematen storten. Donderdag┬ánog een krachtig offensief alvorens de afmars zal worden ingezet. Bij repatri├źring zal er een stevig fundament voor een bouwwerk van 10 bij 15 meter staan. Honderd procent handmade. De voltooiing zal in de komende weken na ons vertrek op eigen kracht geschieden. Met wederom gepaste trots kunnen terugzien op een sterk staaltje VVB. En hebben we andermaal weer enkele minderbedeelde medemensen een hart onder de riem mogen steken. Het was een waar genoegen. Qua patet orbis…ditmaal te Guatemala!IMG-20160202-WA0027