Wie zijn wij?

Wie of wat is Vrienden van Bokki nu eigenlijk?

Die vraag krijgen we heel vaak…..

In een ver verleden ontstond, cialis zoals zo vaak, generic een geweldig idee om een supportersclub op te richten voor een vriend, remedy die zich destijds bezighield met bijzondere sportieve inspanningen zoals triathlons en de Iron Man op Hawaii.

De eerste vermeldingen in de geschiedschrijving dateren van 1988 toen in een toch al bijzonder sportjaar het wereldduurrecord zaalvoetballen werd verbroken, met een vermelding in het Guinness Book of Records.

Mannen van het eerste uur
Mannen van het eerste uur

Na een enigzins sluimerend bestaan en zelfgekozen medialuwte kwam in 1995 het idee om mee te doen aan de, toen nog niet beroemde, RopaRun, een estafetteloop van Rotterdam naar Parijs. Onder de Eiffeltoren kwam het besef, dit was wel iets heel moois.

foto_team

Vanaf 2000 werd in wisselende samenstellingen, soms ook met meerdere teams tegelijk deelgenomen aan dit prachtige evenement.

Vrienden en Vriendinnen werden opgetrommeld, er moest wederom een sportieve prestatie voor het goede doel worden geleverd.

In 2004 viel het doek voor de Roparundeelname, vooral omdat de run vanaf dat moment andersom werd gelopen, met een minder gezellige aankomst als gevolg.

Het 20 jarig bestaan moest worden gevierd en dat mondde uit in een re√ľnie van Vrienden en Vriendinnen van Bokki

kwally veiling
Veiling van bijzondere VVB attributen zoals de befaamde laatste shirts van de eerste sponsor Erotic Discount Centre

Later werden nog de Slag om Woensdrecht en de SexbierumRun georganiseerd om toch het goede doel te kunnen blijven steunen.

Het “dan maar zelf organiseren” mondde uit in de inmiddels befaamde estafetteloop voor de jeugd, de Ster van Woensdrecht en allerlei andere sportactiviteiten, zoals de 24 uur van Hoogerheide.

 

Vanaf 2005 werd ook begonnen met buitenlandse missies naar vooral Tanzania.

In 2012 had het de Gemeente Woensdrecht behaagd ons te onderscheiden met de Promotieprijs Gemeente Woensdrecht.

bn de stem promotieprijs
Afvaardiging bestuur bij uitreiking Promotieprijs

Inmiddels zijn we ook erg trots op het feit dat onze naam prijkt op de shirts van de jeugd voetballers van WVV 67vanaf het seizoen 14-15

20140830_111229