Ster van Woensdrecht 2016

Opbrengst Ster van Woensdrecht meer dan 4800 euro!!

Vrienden van Bokki is trots te kunnen vertellen dat de opbrengst van de Ster van Woensdrecht 2016 is uitgekomen op 4800 euro, te besteden aan diverse reeds bepaalde en nog te bepalen goede regionale doelen die te maken hebben met de strijd tegen kanker.

Onze teams hebben al een aantal concrete doelen ingebracht en die zullen dan ook worden gehonoreerd.

We houden u op de hoogte en danken iedereen die heeft bijgedragen aan dit voor 7 teams geweldige resultaat.

 

De zevende editie van de Ster was een speciale, het weer was perfect, de deelnemers waren gemotiveerd en vooraf werd bekend dat er een hele nieuwe route zou zijn. De nieuwe aanpak werd met gemengde gevoelens bekeken, maar ondanks wat bedenkingen gingen de deelnemers toch van start.

De eerste deelnemer gaat van start namens de Pink Ladies
De eerste deelnemer gaat van start namens de Pink Ladies

Die route voerde 4 x door onze eigen regio en kwam dus ook 4 x langs dezelfde plekken. Dit leidde al tot spontane aanmoedigingsplekken zoals in Ossendrecht waar in het mooie zonnetje de sta tafels naar buiten kwamen en er onder het genot van wat sapjes genoten werd van de prestaties.

Het was vooral ook gezellig onderweg, zonder noemenswaardige incidenten, op hier en daar wat illegale lopers na, verkeerd aantikken of helemaal niet en hier en daar wat afsnijden…..

Er was een team dat veel te ver voor op hun schema binnen ging komen, maar ook dat was geen probleem, 30 seconden voordat zij in het zicht van de finish kwamen stopte de muziek in de finishtent waar op dat moment een muziek concours werd gehouden. 20 sec daarna was er geluid zodat dit Skippies team toch nog met de nodige egards kon worden binnengepraat. Zij waren niet eerst in de einduitslag maar hadden een prachtig gemiddelde gelopen.

IMG_0363

Zoals velen van u weten is de Ster van Woensdrecht bedoeld om geld in te zamelen voor regionale goede doelen op het gebied van de strijd tegen kanker. Ook dit jaar werd er weer flink opgehaald, waarbij sommige teams meer dan 1000 euro ophaalden!

DSCN2704

Na jaren lang van Heinenoord naar Hoogerheide te hebben gelopen werd dit jaar de echte Ster van Woensdrecht gerealiseerd, met een route die voornamelijk de Zuidwesthoek beslaat, onder andere om het publiek nog meer kansen te bieden hun helden aan te moedigen vaker dan 1 keer wordt afgelegd.

Gelukkig hebben we de foto’s nog:

DSCN2634 DSCN2635 DSCN2639

De eerste deelnemer gaat van start namens de Pink Ladies
De eerste deelnemer gaat van start namens de Pink Ladies

DSCN2644 DSCN2649

Onderweg

Aankomst en huldigingen

Het goede doel en sponsoring

Ook dit jaar werden weer sponsorkaarten verkocht om de opbrengst voor het goede doel zo hoog mogelijk te laten zijn.

pink ladies sponsorkaart voorbeeld promo gotak 2 promo gotak promo meto promo meto2 vivoo promo vivoo promo2

Het goede doel is zoals altijd regionaal van karakter en heeft altijd te maken met de strijd tegen kanker.

De route

Om de nieuwe route te publiceren hebben we twee aanbiedingen : Het Routeboek kunt u nog steeds hier downloaden: Routeboek Ster van Woensdrecht 2016 final

En hieronder treft u nog een interactieve kaart van de nieuwste route.